Структура проведення психологічного обстеження дитини

Особливості проведення дослідження  психоемоційного стану дитини та особливостей дитячо-батьківських відносин у сім’ї в ситуації розлучення її батьків в Міському центрі дитини.

  1. Дослідження психоемоційного стану дитини та особливостей дитячо-батьківських відносин у сім’ї в ситуації розлучення її батьків є експериментально-психологічним дослідженням, яке проводиться психологами за відповідним запитом одного з батьків (офіційного представника) або уповноваженого органу (Служби у справах дітей).
  2. Метою проведення дослідження є надання об’єктивної інформації щодо психоемоційного стану дитини, ступеню її залучення до конфлікту, прихильності дитини до батьків чи інших членів родини, якості дитячо-батьківських відносин.
  3. Структура проведення дослідження передбачає:
  • індивідуальну консультацію з кожним із батьків (членами родини, офіційним представником);
  • психологічну діагностику з дитиною (2-3 зустрічі);
  • спільну зустріч дитини з тим із батьків, з ким вона, на даний час, не проживає;
  • консультацію з батьками або іншими особами за результатами проведеної роботи.
  1. Час та день зустрічей погоджується в індивідуальному порядку із психологом, який проводить дослідження. Загальна тривалість проведення дослідження залежить від ситуативних чинників, таких як наявність вільного часу кожного з батьків; фізичного, розумового стану та стану здоров’я дитини.
  2. Після проведення дослідження протягом місяця, психолог аналізуючи всі отримані під час дослідження матеріали, надає відповідний висновок.

Просимо звернути вашу увагу на те, що вирішення питання, з ким проживати дитині або яким має бути графік зустрічей з одним із батьків, який проживає окремо, не входять до компетенції психолога.

 

Я,____________________________________(ПІБ), є матір’ю,_________________ _____________________________________________________________________(ПІБ дітей), підтверджую, що ознайомлена із усім вищезазначеним

Дата___/_________/_____                               Підпис

Я,____________________________________(ПІБ), є батьком,_________________________ ______________________________________________________________________(ПІБ дітей), підтверджую, що ознайомлений із усім вищезазначеним

Дата ___/_________/_____                               Підпис

Я,_______________________________(ПІБ), є__________________________________, та даю підтверджую, що ознайомлена(ий) із усім вищезазначеним

Дата ___/_________/_____                                Підпис

 

Дата ___/_________/_____                               ___________________ (підпис, ПІБ психолога)

 УВАГА! Аудіо- та відеофіксація забороняється!

 

Be Sociable, Share!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.