Міжнародний день вирішення конфліктів

imagesNGCDJSMQСпівробітники Міського центру дитини Служби у справах дітей, прийняли участь у заході що відбувся в Академії адвокатури України, присвяченому Міжнародному дню вирішення конфліктів.
Захід відбувся 16 жовтня 2014 року. Тема зустрічі: «Конфлікт – зрозуміти і вирішити». Модерувала розмову Катерина Наровська – директор ІПК Академії, юрист, медіатор. Співрозмовниками стали представники різних поколінь і різних професій – студенти і викладачі, медіатори, психологи, юристи, працівники приватних структур і державні службовці.

Під час зустрічі відбулось обговорення сутності позитивних і негативних сторін конфлікту, шляхів набуття навичок, необхідних для вирішення конфлікту, особливостей і ефективності судових та альтернативних процедур вирішення конфліктів (спорів) відбувалося в атмосфері інтерактивної дискусії, обміну досвідом, аналізу відео сюжетів, презентацій та практичних вправ. Учасники розмови дійшли згоди щодо необхідності для кожного, а особливо для професіоналів, які щоденно працюють з конфліктними ситуаціями – юристів, адвокатів – усвідомлення не лише негативних, а й позитивних сторін конфлікту, набуття навичок слухати і чути, висловлювати думки і розуміти почуте. Учасники заходу отримали відповідні сертифікати.

Архів новин

Be Sociable, Share!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.