Я недавно дізналася про організацію Fizio

Главная Форумы Батьки та діти Я недавно дізналася про організацію Fizio

В этой теме 2 ответа, 1 участник, последнее обновление  tbes50203 3 нед. назад.

• Автор

thiefcrazy98

Привіт усім! Я недавно дізналася про організацію Fizio, яка займається реабілітацією дітей з ДЦП, і мене це дуже зацікавило. Зараз я шукаю інформацію, як саме вони працюють із дітьми, що мають різні форми цього захворювання. Чи є у них спеціалізовані програми для різних вікових категорій? Як вони підбирають індивідуальні методи реабілітації? Я чула, що у них є досить прогресивні методи, але чи є конкретні результати, якими вони можуть похвалитися? Може, хтось із вас вже мав досвід співпраці з цією організацією і може поділитися враженнями?

• #85449 Ответ

EvanDuke

Дійсно, https://fizio.ua/reabilitacija-detej-s-dcp/ — це одна з найбільш прогресивних громадських організацій в Україні, яка займається реабілітацією дітей з ДЦП. Я маю особистий досвід, бо моя сестра, чия дитина має ДЦП, проходила реабілітацію в цій організації. Їхня підхід до роботи надзвичайно індивідуальний. Fizio не просто «проводить терапію», вони ретельно розробляють програму для кожної дитини в залежності від її потреб, фізичного та емоційного стану. Що дуже важливо — вони працюють із дітьми різного віку, починаючи з немовлят і до підлітків. Їхні методики базуються на найновіших наукових розробках у галузі фізіотерапії, сенсорної інтеграції, а також на психологічній підтримці. Як правило, для дітей з ДЦП потрібен не тільки фізичний розвиток, але й психологічна реабілітація, тому Fizio надає комплексні послуги, що включають також допомогу психологів та логопедів. Я особисто бачила, як це допомогло моїй племінниці. Для кожної дитини вони підбирають методи, що базуються на рівні її розвитку. Наприклад, для дітей з важкими формами ДЦП використовуються спеціальні тренажери, методи масажу, а також водолікування — це справжній прорив в лікуванні, тому що вода дає можливість знизити м’язове напруження. Для дітей з легшими формами вони більше використовують фізичні вправи, направлені на розвиток рухової активності, координації та рівноваги.

• #85453 Ответ

tbes50203

Я також чув багато позитивних відгуків про Fizio, хоча особисто не мав можливості звертатися до них. Мені подобається їхній комплексний підхід, особливо той факт, що вони працюють не лише з дітьми, але й з батьками. Важливо, що організація враховує не лише фізичні особливості дітей, але й емоційний стан. Це справді є необхідним для того, щоб досягти максимальних результатів у реабілітації.

Ответ в теме: Я недавно дізналася про організацію Fizio
Ваша информация:

Отмена