Чи реально замовити букет онлайн і бути впевненим у якості?

Главная Форумы Батьки та діти Чи реально замовити букет онлайн і бути впевненим у якості?

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Вадим65 1 месяц, 1 неделя назад.

• Автор

Donn4

Хочу зробити сюрприз дівчині – надіслати букет з доставкою прямо до її офісу в Києві. Але дуже переживаю щодо якості квітів. Боюсь, що приїде щось зів’яле або не те, що замовляв. Плюс, хотілось би, щоб усе виглядало дуже стильно – не просто звичайний букет, а щось особливе. Ще важливо, щоб це все було швидко – бажано в той самий день. Чи є у когось досвід із сервісами доставки квітів у Києві, які реально заслуговують довіри? Поділіться, будь ласка, рекомендаціями.

• #87691 Ответ

Вадим65

Є місце, яке можу порадити – https://martiflo.com магазин квітів Київ. Вони – справжні професіонали. Я не раз замовляв там букети – завжди свіжі, зберігаються у спеціальному холодильнику, при транспортуванні мають воду. Ще приємніше – що флористи дійсно підходять до справи творчо: можна замовити як мінімалістичну композицію, так і розкішний букет у найніжніших кольорах. Доставка у Києві займає 1-2 години, іноді трохи більше у свята. Після замовлення надсилають підтвердження на email, а після доставки – ще одне повідомлення.

Ответ в теме: Чи реально замовити букет онлайн і бути впевненим у якості?
Ваша информация:

Отмена