Чи варто приймати аюрведичні добавки для здоров'я?

Главная Форумы Батьки та діти Чи варто приймати аюрведичні добавки для здоров'я?

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Donna4 1 неделя, 1 день назад.

• Автор

nelly

Останнім часом я багато чула про аюрведичні засоби для очищення організму та зміцнення здоров’я. Деякі люди розповідають, що вони допомагають покращити травлення, підвищити рівень енергії та навіть позитивно впливають на зовнішній вигляд. Проте я сумніваюся, чи справді ці препарати настільки ефективні? Як зрозуміти, який продукт варто обрати, щоб не натрапити на щось неякісне? Також мене цікавить, чи можуть такі засоби викликати побічні ефекти, особливо якщо в людини чутливий шлунок. Хочу дізнатися більше перед тим, як вирішити, чи варто пробувати. Буду вдячна за будь-які поради та відгуки!

• #84081 Ответ

Donna4

Ваші сумніви цілком зрозумілі, адже сьогодні на ринку багато різних добавок, і не всі вони мають доведену ефективність. Але якщо говорити про перевірені аюрведичні засоби, одним із найпопулярніших є Triphala. Це натуральний комплекс із трьох рослин – амли, харитаки та бібхітаки, які мають потужні очищувальні властивості. Triphala добре впливає на шлунково-кишковий тракт, м’яко виводить токсини, покращує перистальтику кишківника та допомагає при запорах. Крім того, цей засіб діє як антиоксидант, що сприяє омолодженню організму та зміцненню імунітету. У ньому немає штучних добавок, барвників і ароматизаторів, тому він підходить навіть людям із чутливим шлунком.

Ответ в теме: Чи варто приймати аюрведичні добавки для здоров'я?
Ваша информация: