Тротуарна плитка

Главная Форумы Батьки та діти Тротуарна плитка

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Лєнс 1 день, 14 час. назад.

• Автор

Жокки

Вітаю всіх! Сиджу от і думаю: взяти плитку з великої мережі типу Епіцентру — бо зручно, близько і швидко. Але щось мене гризе… чи буде вона якісна? Неодноразово чув, що у таких мережах партії дуже різні, і як пощастить. Може, хтось із вас порівнював — фабричну плитку з масмаркету і продукцію менш відомих виробників? Поділіться, будь ласка, досвідом, дуже не хочеться помилитися.

• #87613 Ответ

Лєнс

Коли настав час облаштувати подвір’я біля будинку, я чітко знала — без якісного покриття не обійтись. Вибирала довго, передивилась купу варіантів, але саме плитка тротуарна стала ідеальним рішенням. Вона не лише естетично виглядає, а й служить роками, не тріскає і не осідає. Найбільше мене привабила плитка тротуарна https://planeta2000.com/uk/kupyty-trotuarnu-plytku/ з магазину Планета2000, де ціна за м2 починалася від 300 гривень — на ринку складно знайти щось подібне з такою якістю. Замовила одразу з доставкою і розвантаженням, що зекономило мені купу часу і нервів. Робітники все чітко і акуратно склали на місці, і я відчула, що маю справу з професіоналами. Якщо шукаєте надійне покриття для двору чи садової доріжки — рекомендую не витрачати зайвий час, а одразу звертатися до перевіреного магазину.

Ответ в теме: Тротуарна плитка
Ваша информация: