Главная › Форумы › Батьки та діти › скільки часу служить силікогелевий наповнювач ?
В этой теме 2 ответа, 1 участник, последнее обновление Sasha1991 5 час., 21 мин. назад.
-
АвторСообщения
-
ЕленаМПідкажіть, будь ласка, скільки часу служить силікогелевий наповнювач для котячого туалету? Я купила такий наповнювач кілька тижнів тому, і все ще не зовсім зрозуміла, як правильно його використовувати. Моя кішка любить гуляти на вулиці і часто приносить бруд, тому я переживаю, чи буде цей наповнювач ефективним для збереження чистоти і запаху. Важливо, щоб він тримався якнайдовше.
-
ДмитроОлеговичСилікогелевий наповнювач — це справді чудовий варіант для котів, особливо якщо вашій кішці подобається гуляти на вулиці. Він чудово поглинає вологу і нейтралізує запахи. Зазвичай, силікогелевий наповнювач служить від 2 до 4 тижнів, залежно від того, скільки разів ваш котик користується туалетом. Щоб він працював ефективно, важливо періодично перемішувати його, щоб волога рівномірно розподілялась. Якщо хочете, щоб наповнювач тримався довше, перевіряйте, чи не з’являються в ньому важкі грудки, і при необхідності додавайте новий наповнювач. Я купую силікогелевий наповнювач на https://bellizoo.com.ua/koti-1363/korm-1382/volohyi, там є хороші варіанти, які довго тримають запахи і зручно використовуються.
-
Sasha1991Я теж зіткнулася з цією проблемою. Моя кішка теж має чутливу шкіру і часто реагує на звичайний корм. Тому я обирала тільки ті корми, де в складі мінімум добавок. Зараз часто користуюся кормами без глютену та штучних барвників. Важливо давати їй нові корми поступово, щоб побачити, чи є реакція.
-
АвторСообщения