Підготовка до корекції зору — що важливо знати?

Главная Форумы Батьки та діти Підготовка до корекції зору — що важливо знати?

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Алекса 6 дн., 9 час. назад.

• Автор

frod

Мене цікавить саме етап підготовки до лазерної корекції зору. Скільки часу це займає, чи треба якісь аналізи, і чи можна самому обрати день операції? Також хвилює, чи потрібно приходити з кимось, чи можна самому. І ще питання про косметику — я працюю візажистом, часто користуюсь макіяжем. Чи треба повністю відмовитись на кілька днів до процедури? Боюсь щось упустити або зробити не так. Хочу бути готовим на всі 100%, щоб результат був ідеальний і без ускладнень.

• #88109 Ответ

Алекса

Підготовка справді важлива. Перш за все, треба пройти комплексне обстеження — воно займає приблизно годину. Також за 14 днів до операції потрібно здати кров на загальний аналіз і RW-гепатит. За 2 дні — не пити алкоголь, а за день — повністю змити макіяж і не користуватись ним у день корекції. У Центр потрібно взяти аналізи, сонцезахисні окуляри і змінне взуття. Все дуже чітко пояснюється на консультації. Я проходила ексімер лазерна корекція зору минулого року — залишилась в захваті! До речі, прийшла сама, бо після процедури вже бачила нормально, тільки трохи світлобоязнь.

Ответ в теме: Підготовка до корекції зору — що важливо знати?
Ваша информация: