Пральна машинка

Главная Форумы Батьки та діти Пральна машинка

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Пнат 1 месяц, 2 нед. назад.

• Автор

Віталік

Запах гару з пральної машини з’явився несподівано, і я не знаю, чи варто продовжувати її використовувати. Може, це накопичився якийсь бруд або проблема з електрикою? Як ви вважаєте, які перші кроки потрібно зробити, щоб уникнути поломки?

• #87087 Ответ

Пнат

Привіт усім! Сьогодні хочу поділитися корисними порадами, які допоможуть вам із домашніми справами, особливо якщо ви стикнулися із проблемою неприємного запаху від пральної машини. Якщо ви замислювалися, чому пральна машина пахне паленою гумою https://journal.vencon.ua/ua/pochemu-ot-stiralnoj-mashiny-pahnet-garyu це може бути пов’язано із засміченням фільтра, перегрівом двигуна або накопиченням бруду в барабані. Не варто панікувати, адже цю ситуацію можна виправити! По-перше, перевірте, чи немає в машинці сторонніх предметів, які могли б застрягти між барабаном і баком. По-друге, прочистіть фільтр і дренажний шланг, оскільки там часто збирається сміття. Також варто запустити режим промивання без білизни з додаванням оцту або спеціального засобу для чищення. Якщо під час віджимання з’являється дим або сильний запах, негайно вимкніть пристрій і дайте йому охолонути. Пам’ятайте, регулярний догляд за технікою допоможе уникнути подібних проблем у майбутньому. Заходьте до Венкон JOURNAL, там ви знайдете ще багато цікавих порад, які полегшать ваше домашнє життя!

Ответ в теме: Пральна машинка
Ваша информация:

Отмена