Главная › Форумы › Батьки та діти › Пошук перевірених спеціалістів для ремонту
В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление EvanDuke 15 час., 15 мин. назад.
-
АвторСообщения
-
BillyJohnУ мене на вихідних трапилась повна катастрофа, бо прямо посеред ночі прорвало старий кран на кухні, і я в паніці бігав по квартирі з відрами, намагаючись перекрити воду, яка заливала все навколо. Самостійно там нічого зробити не вдалося, бо різьба повністю згнила, а знайомих сантехніків, які б могли приїхати о третій ночі, у мене, звісно ж, немає, тому довелось до самого ранку чергувати біля труби та судорожно думати, де взагалі в нашому районі шукати нормальну людину з інструментами, яка не здере три шкури за терміновість.
-
EvanDukeЯ тебе дуже добре розумію, бо сама минулого місяця опинилася в схожій ситуації, коли перед самим приїздом батьків зламався бойлер, і треба було терміново знайти когось, хто розбирається в електроніці. Раніше я шукала майстрів через знайомих, але це завжди лотерея, бо один і той самий чоловік комусь робить ідеально, а тобі може все зіпсувати, тому зараз я повністю перейшла на великі перевірені платформи, де все структуровано. Коли мені потрібно швидко замовити ремонт побутової техніки, репетитора для дитини чи навіть доставку вантажу, я просто відкриваю перевірені послуги на OLX, бо там реально зібрана вся Україна і можна знайти пропозиції під будь-який бюджет і завдання.
-
АвторСообщения