Главная › Форумы › Батьки та діти › Потрібна порада чи відгуки
В этой теме 2 ответа, 1 участник, последнее обновление tbes50203 6 дн., 17 час. назад.
-
АвторСообщения
-
thiefcrazy98Привіт усім! Потрібна порада чи відгуки від тих, хто проходив реабілітацію після черепно-мозкової травми в організації «Fizio». Чула, що це дуже серйозна організація з хорошими фахівцями, але все одно є деякі сумніви. Наскільки ефективними є їх методи, і чи варто туди звертатися, якщо вже пройшло чимало часу після травми? Як швидко вдається побачити перші результати? Зараз займаюся реабілітацією вдома, але відчуваю, що прогрес дуже повільний, і мене це трохи турбує. Може, хтось може поділитися досвідом, чи є сенс звертатися до таких центрів для поліпшення ситуації?
-
EvanDukeПривіт! Я пройшов курс реабілітації в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-cherepno-mozgovoj-travmy/ після важкої черепно-мозкової травми, тому можу поділитися своїм досвідом. Перш за все, хочу сказати, що для таких травм реабілітація — це дуже довгий процес, який вимагає терпіння і систематичної роботи, але результат, як правило, є. Що стосується «Fizio», то там є все необхідне для того, щоб прискорити відновлення: від висококласних фахівців до індивідуально розроблених програм. Вони дійсно ставляться до кожного пацієнта індивідуально, це дуже важливо, адже травми голови та мозку можуть проявлятися по-різному в кожного. Моя історія — це хороший приклад того, як можна повернутися до нормального життя після тяжкої травми. Я потрапив до «Fizio» через кілька місяців після виписки з лікарні. Почав відчувати погіршення пам’яті, труднощі з координацією рухів, не міг працювати і навіть ходити без підтримки. Перший етап реабілітації в «Fizio» включав детальне обстеження мого стану, де лікарі, фізіотерапевти і неврологи разом розробили план відновлення. Тренування почалися з простих фізичних вправ для відновлення м’язового тонусу і координації, а також з когнітивних вправ для поліпшення пам’яті та мислення.
-
tbes50203Дякую за детальну відповідь! Це дуже корисно і вражає, як комплексно підходять до реабілітації в «Fizio». Особливо важливо, що там працюють не тільки фізіотерапевти, але й психологи, адже відновлення після черепно-мозкової травми — це не лише фізичний процес, але й великий стрес для психіки. Психологічна підтримка в таких випадках дійсно може значно пришвидшити процес відновлення.
-
АвторСообщения