Потрібна друкарня

Главная Форумы Батьки та діти Потрібна друкарня

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Пнат 2 нед., 4 дн. назад.

• Автор

Лакки

Добрий день! Я ніколи не займалась друком зошитів на замовлення, і от зараз виникла потреба. Мені потрібно надрукувати кілька зошитів формату А4, і дуже важливо, щоб вони не тільки виглядали добре, а й були зручними для використання. Можливо, у когось є досвід з хорошими друкарнями? Буду дуже вдячна за поради!

• #85542 Ответ

Пнат

Шукали з колегами, де замовити зошити А4 для корпоративного заходу — мали бути з логотипом компанії, зручні у використанні та не надто дорогі. Друкарню «АРТ-ПРЕС» нам порадили на форумі, і тепер я сама раджу її іншим. Замовили ДРУК ЗОШИТІВ А4 НА ПРУЖИНІ https://art-press.com.ua/uk/products/notebooks/format/a4-long-side/ на 75 аркушів, бо потрібно було багато місця для нотаток, і це було дуже вдало. Розмір 210×298 мм якраз під документи, нічого не стирчить і не загубиться. Зошити зробили якісно, кольори яскраві, шрифт на обкладинці виглядає солідно. Дуже зручно, що замовлення можна зробити вже від 25 одиниць, не треба переплачувати за надлишки. Тепер на кожну подію замовляємо саме там, бо впевнені в результаті.

Ответ в теме: Потрібна друкарня
Ваша информация: