Главная › Форумы › Батьки та діти › Куди несуть свою крипту ті, хто не хоче зайвих пригод?
В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление Лакки 2 нед., 5 дн. назад.
-
АвторСообщения
-
БубульПривіт усім! Вперше задумалась про обмін крипти (ETH на гривню), і поки що мені це нагадує гру “вгадай, де безпечно”. Дуже хочеться знайти сервіс, який не тільки швидко обмінює, а й не викликає стресу кожного разу, як заходиш. Хтось користувався обмінниками, де все було зрозуміло, з підтримкою, яка реально відповідає, а не бота включає? Поділіться, будь ласка, бо я поки в легкому ступорі, але з бойовим настроєм «
-
ЛаккиДрузі, хто має справу з криптою, той знає, як буває важко знайти нормальний сервіс для обміну. Я особисто кілька разів попадав на нечесні курси або дивні умови. Але потім випадково натрапив на AnyExchange — і це виявився прям топ! В Івано-Франківську обмінник криптовалют https://anyexchange.best/ua/obmennik-kriptovalyut-v-ivano-frankovske/ працює без затримок, все чітко: хочеш продати крипту — отримай долари або гривні готівкою, хочеш купити — не проблема. Також дуже зручно, що вони працюють з електронними валютами, можна навіть поповнювати Perfect Money чи інші сервіси. Все на місці, без довгих очікувань, ще й співробітники реально шарять у темі. Я особисто відчув себе в безпеці, і це для мене ключовий момент. Сервіс однозначно вартий уваги.
-
АвторСообщения