Дитячі книги англійською

Главная Форумы Батьки та діти Дитячі книги англійською

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Олеся 6 дн., 14 час. назад.

• Автор

Lillianna1

Привіт усім! Шукаю дитячі книги англійською мовою для своєї малечі. Дуже хочу, щоб книги були не лише цікавими, а й допомагали дітям поступово звикати до мови, розвивати словниковий запас і любити читання. Особливо важливо, щоб тексти були простими і адаптованими для різного віку — від зовсім маленьких до школярів-початківців. Якщо у вас є досвід або улюблені видання, які можна порадити, поділіться, будь ласка! Також цікаво дізнатись, де краще купувати такі книги — у звичайних книгарнях чи замовляти онлайн? Дякую за допомогу!

• #88096 Ответ

Олеся

Привіт! Можу поділитися власним досвідом — я замовляю дитячі книги англійською мовою в інтернет-магазині BritishBook https://www.britishbook.ua/ У них дуже гарний вибір саме для різного віку, є яскраві картонні книжечки для найменших, прості історії з великими літерами для тих, хто тільки починає читати, а також серії для молодших школярів із цікавими сюжетами. Мені подобається, що тексти адаптовані, з повторенням лексики, а ілюстрації роблять читання ще захопливішим. Завдяки таким книжкам у моєї дитини з’явився щирий інтерес до англійської. Дуже рекомендую звернути увагу саме на BritishBook — зручно, швидко і якісно.

Ответ в теме: Дитячі книги англійською
Ваша информация: