Де шукати інформацію для біженців в Польщі?

Главная Форумы Батьки та діти Де шукати інформацію для біженців в Польщі?

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Балибк 1 день, 19 час. назад.

• Автор

Гуччі

Добрий день! Можливо, ви знаєте якісь ресурси, що спеціалізуються на допомозі для українських біженців за кордоном? Мене цікавить не лише матеріальна підтримка, а й інформація про можливості працевлаштування, оформлення документів, медичну допомогу чи навчання. Якщо у вас є перевірені варіанти або ви самі користувалися такими ресурсами, будь ласка, поділіться контактами чи посиланнями.

• #82219 Ответ

Балибк

Коли почалася війна, ми втратили все: дім, роботу, впевненість у завтрашньому дні. Ми змушені були виїхати до Польщі, залишивши позаду звичне життя. Спочатку було дуже страшно — чужа країна, незнайома мова, безліч нових викликів. Але я натрапила на платформу Спільно, і це стало справжнім дивом. Вона не просто допомогла знайти інформацію, але й дала відчуття впевненості. Завдяки Спільно https://spilnoinpl.org/ я змогла записати дітей до школи, знайти заняття для себе, навіть отримати психологічну підтримку. Тут усе зрозуміло, структуровано, і головне — це зроблено з турботою про нас, українців. Тепер я знаю, що навіть у найскладніших обставинах є люди, які готові підтримати, і це додає сил боротися далі.

Ответ в теме: Де шукати інформацію для біженців в Польщі?
Ваша информация: