Де купити солодощі оптом?

Главная Форумы Батьки та діти Де купити солодощі оптом?

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Марта7 4 дн., 6 час. назад.

• Автор

Алекса

Привіт! Підкажіть, будь ласка, де зараз найкраще купувати солодощі оптом? Маю маленький магазин у Вінницькій області, і хочу оновити постачальників. Шукаю щось із гарним вибором цукерок, печива, шоколадок, ну й щоб ціни були адекватні. Бажано, щоб був сайт, де можна переглянути весь асортимент і зробити замовлення онлайн. Також важлива швидка доставка й можливість домовитися про знижки при великих замовленнях. Якщо хтось має досвід співпраці з надійними компаніями — діліться! А ще цікаво, хто як вибирає постачальників — більше дивитесь на ціну чи на асортимент?

• #88959 Ответ

Марта7

Я працюю вже два роки з Evrika https://evrika.vn.ua/ , дуже задоволена! У них не лише великий вибір солодощів, а й усе можна подивитися на сайті. Замовлення обробляють швидко, упаковка якісна, ще й доставка по всій Україні. Ціни стабільні, і якщо ти замовляєш регулярно — дають знижки. Я з ними ще й каву беру для кавомашин у магазині, теж дуже зручно.

Ответ в теме: Де купити солодощі оптом?
Ваша информация:

Отмена