Волосся продати хочу власне

Главная Форумы Батьки та діти Волосся продати хочу власне

В этой теме 1 ответ, 1 участник, последнее обновление  Балибк 1 неделя назад.

• Автор

Гуччі

У мене завжди було здорове, гарне та довге волосся, яке я дбайливо доглядала, вкладаючи в нього багато часу та сил. Тепер я вирішила змінити свою зачіску і обрізати волосся до каре, але перед цим хочу знайти компанію, яка зможе гідно оцінити моє волосся. Як знайти перевіреного покупця, який запропонує хорошу ціну? Чи існують компанії, які мають позитивні відгуки та повністю відповідають очікуванням клієнтів?

• #82077 Ответ

Балибк

Для мене скупка волосся завжди здавалася чимось незвичайним. Але, коли я натрапила на оголошення компанії HAIRUA, вирішила, що це може бути цікавим досвідом. Умови співпраці виглядали дуже привабливо: за волосся довжиною від 40 см пропонують щонайменше 5000 грн, а за кілограм можна отримати цілих 100 000 грн!
    Я записалася на консультацію та вже за кілька днів відвідала їхній офіс. Все було організовано на високому рівні: привітний персонал, професійний підхід і максимально чесна оцінка. Раджу і вам тут здійснити продаж волосся https://hairua.com/ замість старої зачіски я отримала стильний вигляд і солідну суму грошей. Тепер я розумію, що скупка волосся — це чудовий варіант не тільки для оновлення іміджу, а й для заробітку. Компанія HAIRUA дійсно заслуговує на довіру.

Ответ в теме: Волосся продати хочу власне
Ваша информация:

Отмена