Усиновлення популярне серед зірок

Kylie_Minogue_CannesВідома австралійська співачка Кайлі Міноуг в свої 45 років втратила надію стати матір’ю. Нещодавно вона зізналась, що має плани усиновити дитину.

В цьому році популярній співачці виповниться 46 років. Проте, артистка до сьогоднішнього дня все ще не має ні чоловіка, ні дитини. В нещодавньому інтерв’ю англійському виданню The Sun Кайлі зізналась, що вже втратила відчай народити самостійно. Артистка не приховує свого суму з цього приводу.

«Все дуже змінилось за останній рік. І я так розумію, що я, напевно, вже не стану матір’ю. Це дуже сумно», — повідомила Кайлі Міноуг. В особистому житті співачки не все так блискавично, як у творчому. Якщо кар’єра співачки знову пішла вгору після запису 12 пластинки, то особисте життя не складається: п’ятирічні стосунки з манекенником Андреасом Веленкосо закінчились восени минулого року. Не дивлячись на те, що зі слів Міноут, їм вдалось зберегти між собою дружні стосунки, розставання далось співачці надзвичайно важко.

Не дивлячись на все це, австралійська виконавиця не втрачає надії. Вона бажає взяти дитину з дитячого будинку. Крім того, Кайлі бажає створити справжню родину та сподівається, що ще встигне знайти чоловіка своєї мрії.

Ходять чутки, що нездатність Міноут народити дитину пов’язана з лікуванням співачки від раку грудей. Нагадаємо, цей діагноз співачці був поставлений ще у 2005 році і вона вимушена була відмінити свій концертний тур, в зв’язку з лікуванням. Згодом, Кайлі вдалось перемогти хворобу.

Новина з сайту: http://www.dni.ru/showbiz/2014/2/25/267443.html

Be Sociable, Share!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.