Віра Брежнєва подумує про усиновлення дитини

Брежнєва замислюється про усиновлення дитини.

Популярна співачка, екс-учасниця групи «ВІА Гра», зірка фільму «Кохання у великому місті» Віра Брежнєва дала відверте інтерв’ю, в якому зізналася, що в її житті є кохана людина, розповіла про дочках Соню і Сару і повідомила, що хотіла взяти в сім’ю прийомну дитину.

Віра Брежнєва не приховує, що зараз вона абсолютно щаслива: у її житті все складається напрочуд добре. Вона не тільки успішна співачка й акторка, а й мати двох чарівних доньок. 31-річна артистка зізналася, що у неї є коханий чоловік, проте імені його вона називати не хоче.

Зате з великим задоволенням Брежнєва розповіла про дітей: 12-річну Соню і чотирирічну Сару.

«Сара знаходиться в «найсолодшому віці», на мій погляд. Це вік з двох до п’яти років, коли дитина вже починає багато розуміти, пізнає світ, але ще не пішла до школи і не віддалилася від батьків. А от коли дитина виходить з цього «солодкого» віку, стає трішки сумно і дуже хочеться ще дітей. Звичайно, я мрію про велику сім’ю і хочу ще народити багато дітей. Одну як мінімум, а там — як Бог дасть», — повідомила артистка.

Брежнєва навіть замислювалася про усиновлення дитини. «Рік тому в передачі Першого каналу «Поки всі вдома» я побачила хлопчика — сироту. Якщо можна так сказати, закохалася в нього, постійно про нього думала. Наважилася подзвонити в програму, але виявилося, що малюка вже усиновили», — цитують Брежнєву «7 днів».

Про дітей співачка готова говорити весь час. Брежнєва розповіла, що свято молодшій Сарі, якій нещодавно виповнилося чотири рочки, організувала старша дочка Соня: «Іноді я дивуюся організаторському таланту Соні. Я гастролювала десь між Набережними Човнами, Перм’ю і Москвою і повернулася додому, в Київ, тільки напередодні свята. А Соня спочатку взяла на себе всю організацію свята. Упоралася з усім на відмінно. У ній, 12-річній, я впізнаю себе. Не так давно, після дуже важкого туру, багатогодинних перельотів і концертів, я повернулася додому і перше, що побачила, — плакат «Матусю, з поверненням!» в оточенні свічок. Соня намалювала його перед моїм приїздом. Дуже мене цим зворушила. Я навіть не втрималася і розплакалася».

Джерело новини: http://vidomosti-ua.com/news/80940

Be Sociable, Share!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.