Вітчизняні сім’ї не вміють цивілізовано розлучатися

o-tom-kak-razvod-roditelej-mozhet-povlijat-i-ty_1«Вітчизняні сім’ї не вміють цивілізовано розлучатися» — саме такі висновки робить ведучий телевізійного шоу «Кохана ми вбиваємо наших дітей» на телеканалі СТБ, Дмитро Карпачов коментуючи новину про трагедію, яка сталась в Америці 24.12.13.
Нагадаємо, 24 грудня в Нью Йорці просто серед білого дня на очах у купи свідків тато скинув сина, а потім і сам стрибнув з 52-го поверху на Манхетені. З цього повідомлення починались всі новини в Нью-Йорку, ще декілька днів пізніше. Ось посилання на цю новину на телеканалі СТБ:  http://vikna.stb.ua/ua/news/2013/12/24/142782/

Відомо, що це був 35-річний харків`янин Дмитро Канариков, який з дружиною Світланою мешкали у штатах давно. 2009-го одружилися, там у них народився син Кирило. Дмитро Канариков — системний аналітик у престижній компанії. Світлана — математик і перша скрипалька місцевого оркестру. В вересні 2013 роки сім’я розпалась — Світлана та Дмитро розлучились. Є підстави вважати, що причиною розлучення були майнові спори, розподіл майна.

      Дмитрові суд призначив місце зустрічі з сином на нейтральній території, на Манхетені.

Чому він так вчинив? Відомо, що Дмитро намагався зберігати образ зразкового батька і чоловіка. Можливо, це було нестерпно для нього, що він не такий яким би хотів бути. І це було підставою все зруйнувати.
Дмитро Карпачев допускає, що люди не вміють розлучатись, що батьки дитину використовують, щоб помститися один одному. То виходить, що він таке вчинив для того, щоб зруйнувати душу колишньої дружини?
Випадки розлучення і правда є дуже емоційно напруженими и в цьому процесі забувається про те, що дитина є людиною і має свої права. Має право (якщо це безпечно для неї) бачитись і з татом і з мамою. І це потрібно для її нормального психологічного розвитку. Дитина має знати, що обидва батьки її люблять і розлучились через свої власні проблеми а не через неї.
Як би це не було приємно звинуватити свою дружину або чоловіка в розлученні — насправді причина спільна.
І основна задача в цьому випадку має полягаги не в збереженні своєї самооцінки, не в тому, щоб вийти сухим із води. Ви не досконалі так майте мужність це визнати, ви одружувались, то беріть відповідальність до кінця — чесно платіть за дитину, шукайте компроміс, домовляйтесь. Думайте як буде корисно дитині, як влаштовує Вашій минулу «другу половинку» і що буде влаштовувати Вас.

 

Be Sociable, Share!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.