Найцікавіші історії світу про близнюків

Найцікавіші історії світу про близнюків

Близнюки народжуються досить рідко, тому з ними пов’язано багато цікавих ситуацій та історій. До того ж вони зайшли значно далі, аніж просто мінятися ролями.

Різні дні народження

А1Видається логічним, що у близнюків один день народження. Але, виявляється, буває і виняток з цього правила. Торік у Марії Джонс-Елліот з Ірландії народилися близнята, чию появу на світ розділяє 87 днів. Перша дівчинка Емі “попросилася назовні” 1 червня, а її сестра – 27 серпня. Обидві дитини живі та здорові.

Несподіваний подарунок
А2Лікарі повідомили вагітній Тессі Монтавіт, що вона чекає близнюків. Вже цей факт став для жінки сюрпризом. Але справжній подарунок долі чекав Тессу при пологах. Адже Тесса Монтавіт подарувала життя відразу двом парам близнюків.

Сестри Хван
А3Сестри Хван – це класичні “четверняшки”. Дівчата народилися у південнокорейській лікарні у 1989 році. Нині всі четверо працюють у тій же клініці, де вони з’явилися на світ.

Подвійне весілля

близнец

У Китаї є невеликий ресторан, яким володіють дві подружні пари. Чоловіки й дружини – близнюки, які влаштували собі подвійне весілля. Їх ресторан працює 21 годину на добу (з 6:00 до 3:00 ранку). Щоб робота кипіла, пари постійно змінюють ода одну.

Розділені близнюки
А4

Лілі та Джилліан народилися в Китаї і були усиновлені різними родинами. Дівчаткам пощастило, що їхні прийомні батьки жили поруч, помітили схожість дітей і стали підтримувати дружні стосунки.

Возз’єднання близнюків

А5 Жителі Китаю Зенг Йонг та Лі Йонгенг випадково зустрілися в одному з міст і здивувалися дивовижній схожості. З’ясувалося, що вони близнята, яких віддали на усиновлення і розділили в 1972 році. Через 40 років брати зустрілися.

Ця стаття скопійована з сайту: http://www.ogo.ua/articles/view/2013-11-24/44816.html

Be Sociable, Share!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.