Ця нига може бути в нагоді батькам, які бажають усиновити дитину або вже усиновили

У 2004 році була видана книга Влади Сергєєвої В 2004 году была издана книга «Коли я народився, тебе не було, мамо!» (Влада Сергеева «Когда я родился, тебя не было, мама!»)

mama1В книжці розглядаються проблеми з якими зіткаються всі, хто вирішив прийняти на виховання дитину-сироту. Як відноситись до таємниці усиновлення? Чи зможу я полюбити усиновлену дитину, і чи зможе ця дитина полюбити мене? Що робити, якщо подорослішав, дитина забажає відшукати своїх біологічних батьків? Чи варто боятися факторів спадковості? Хто кращий — хлопчик чи дівчинка? …

Розповідаючи про те, як знаходились відповіді на ці та багато інших запитань, автор допомогає потенційному усиновлювачу «перевірити на міцність» своє бажання та рішення. Разом з тим, ця книга може налаштувати зацікавленого в усиновленні читача на прийом в свою сім’ю дитину-сироту. Не випадково девізом цієї книги, яка є своєрідною історією-сповіддю є вступні слова: «Эта книга для тех, кто хочет быть любимым, кто хочет быть счастливым и кто не хочет быть одиноким».

Эта книга для тех, кто решил стать усыновителем.

Выдержку из этой книги можно прочитать на сайте «Сиротству Нет» по адресу:

http://www.sirotstvy.net/already-raising-a-foster-child/problems-of-adaptation-and-solutions/1196.html

Возможно, что саму книгу можно будет найти на просторах интернета, все-таки издана она была по благотворительному проекту и раздавалась бесплатно.

 

Be Sociable, Share!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.